Nusja ne fshat

Nusja te burri bente te gjitha punet, aty edhe drute mbante ne krahe. Fshati ku jetonte nusja ishte vend i thyer dhe me rruge te ngushta.

-Nje dite vajti per dru ,dhe duke u kthyer per ne shtepi e lodhur, dikush nga mbrapa donte ta parakalonte.

– Meqe rruget ishin te ngushta ai nuk mundi ta parakalonte per nje kohe te gjate. Nusja duke u ngjitur i shpetonte nga nje. Por nuk degjonte gje nga zhurma e dryve qe kapnin nga te dyja anet. Nusja para, ai degjonte mbrapa p…. e saj.

-Diku afer shtepise se nuses o zgjerua rruga dhe ai e parakaloi nusen, e shikon nusen nga fytyra dhe e njeh.”si je moj nuse e xhaxhait”-i thote.”mire”-i thote ajo.”Zotrote po ben shume pas meje?”.”Qe ne p… e pare” -i thote ai

Të ngjashme

Ska komente

Komento