Nusja e mërzitur

Mbaroi dasma me këngë e valle, u larguan njerëzit një nga një.
Dhëndri e kap nusen për dore dhe i thotë: Zemër a u mërzite që e le nënën? Ajo ia kthen: Jo, më shumë u mërzita që gjeta tënden!

Të ngjashme

Ska komente

Komento