Nuk pi më

Hyn një burrë në një lokal nate dhe porosit tri birra.
– Pse tri birra kur ju jeni vetëm? – e pyet kamerieri.
– Ne jemi tre vëllezër dhe jemi marr vesh që cilido prej nesh kur del për të pirë, të pijë edhe për të tjerët.
Kështu kalojnë disa muaj duke porositur nga tri birra dhe një ditë ai porosit vetëm dy.
– Çfarë ka ndodhur, pse vetëm dy?
– Unë kam vendosur që nga sot të mos pi…

Të ngjashme

Ska komente

Komento