Nuk funksionon

Vjen burri në shtëpi dhe mbi frigorifer gjen një letër në të cilën shkruan:
– Kjo më nuk funksionon. Po shkoj te prindërit.
Burri hap frigoriferin, shikon dhe thotë:
– Drita po bën, frigoriferi po ftoh, është plot ushqim, s’po kuptoj çfarë nuk funksionon?

Të ngjashme

Ska komente

Komento