Notari dhe largesia nga Toka

Ndersa një notar i mire me mburrje i thotë kapitenit:
Notari: Sa larg jemi nga toka?
Kapiteni: 5 Km
Notari ndërsa hidhet ne det e pyet përsëri: Ne cfare drejtimi?
Kapiteni: 5 Km poshtë ne thellësi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento