Njohje

Berluskoni hynë në një piceri dhe përpara se të ulet bënë një pytje:

“Më falni, a mund të ma thyeni këtë çekë?”.

Keni një dokument me vete… E pyet ajo….

Por … më lejoni që unë tju themë që jamë presidenti i këshillit, zoti Silvio Berluskoni…

Mirë në rregull por mua më duhet një dokument…

Ju lutem nuk më njihni… Unë dal në televizorë… Më thërrisni drejtorin e picerisë…

Drejtori nuk është, është me pushime. Jamë vetëm unë. Kështuqë, nëse nuk keni ndonjë dokument, shkoni në një piceri tjetër….

Ky është kulmi si tju tregojë që jamë unë….

Nuk e di. Shikoni dje ishte këtu Roberto Baggio, ju është dashur të luante 3 orë rresht me top që të më binde që ishte ai…. Nuk e di për ju, mendojeni vetë dhe thoni ndonjë gjë…

Nuk e di tani për tani vetëm budallallëqe më vijnë ndër mënd…

Në rregull e mora vesh, sa pica ju duhen, 5, 6 apo më tepër?.

Të ngjashme

Ska komente

Komento