Njohje

Berluskoni hynë në një piceri dhe përpara se të ulet bënë një pytje:
“Më falni, a mund të ma thyeni këtë çekë?”.
Keni një dokument me vete… E pyet ajo….
Por … më lejoni që unë tju themë që jamë presidenti i këshillit, zoti Silvio Berluskoni…
Mirë në rregull por mua më duhet një dokument…
Ju lutem nuk më njihni… Unë dal në televizorë… Më thërrisni drejtorin e picerisë…
Drejtori nuk është, është me pushime. Jamë vetëm unë. Kështuqë, nëse nuk keni ndonjë dokument, shkoni në një piceri tjetër….
Ky është kulmi si tju tregojë që jamë unë….
Nuk e di. Shikoni dje ishte këtu Roberto Baggio, ju është dashur të luante 3 orë rresht me top që të më binde që ishte ai…. Nuk e di për ju, mendojeni vetë dhe thoni ndonjë gjë…
Nuk e di tani për tani vetëm budallallëqe më vijnë ndër mënd…
Në rregull e mora vesh, sa pica ju duhen, 5, 6 apo më tepër?.

Të ngjashme

Ska komente

Komento