Njeriu që donte të blejë kompjuter

Një njeri donte të blinte një kompjuter që kushtonte 500 Euro, mirëpo ai kishte vetëm 499 Euro.
Del në rrugë, sheh një grua dhe e pyet:
A mund të më japësh 1 euro se më duhen për ta blerë një kompjuter?
Gruaja gjithë gëzim ia kthen:
Po nëse të jap 2 euro, do ma blesh dhe mua 1 kompjuter…

Të ngjashme

Ska komente

Komento