Njëjtë

Sekretaria automatike:
Mirëdita, keni thirrur sekretarinë telefonike të Kuvendit të Kosovës.
Për hajni dhe korrupsion zgjidhni PDK
Për paaftësi dhe letargji zgjidhni LDK
Nëse jeni zgjuar nga gjumi zgjidhni AKR
Për zhurmë pa nevojë zgjidhni AAK
Për gallatë dhe zhurmë zgjidhni Vetëvendosje
Këdo që vendosni ta zgjidhni vetëm ta dini se nuk janë në vendin e punës dhe njëjtë e keni këdo që e zgjidhni

Të ngjashme

Ska komente

Komento