Një teknike kompjuterash

Një femër,teknike kompjuterash po ndihmonte një djalë që të vinte në punë kompjuterin.
Pasi gjithcka po përfundonte,teknikja i kërkon djalit të zgjedhi një password.
Djali për të bërë pak lojra me vajzën i thotë dua si password fjalën ‘Penis”! Teknikja nuk reagoi dhe e shkruajti fjalën,por u shkri së qeshuri kur përgjigjia e kompjuterit ishte:
“Passwordi i pa pranueshëm! Nuk është i gjatë sa duhet”!

Të ngjashme

Ska komente

Komento