Nje student sishte pergatitur per provim por…

Studenti:-Profesor, ju dini cdo gje ne lidhje me ligjet?
Prof:- Po
Studenti:-Ne rregull nese ju do ti pergjigjeni kesaj pyetjeje me vendosni noten qe meritoj por, nese nuk i pergjigjeni dot do me vendosni noten maksimale.
Studenti: -Cfarë është e ligjshme por jo logjike, logjike por jo ligjshme dhe as ligjshme e as logjike?
Prof u mendua per dite te tera por nuk e gjeti pergjigjen. Atehere ai i vendosi noten qe donte djali. Me pas ai pyeti studentet e tjere per pergjigjen dhe u habit kur te gjithe ngriten duart per ta thene.
Ata u pergjigjen: Prof ju jeni 65 vjec dhe jeni i martuar me nje vajze 25 vjecare, kjo eshte e ligjshme por jo logjike,gruaja juaj ka nje lidhje me nje 25 vjecar,kjo eshte logjike por jo e ligjshme,i dashuri i gruas tuaj
s’kishte mesuar per provim dhe ju i vendoset noten maksimale, kjo s’eshte as e logjikshme dhe as e ligjshme.

Të ngjashme

Ska komente

Komento