Nje pije

Një grua e gjatë dhe e bukur shkon tek psikologu.
-Doktor, po me ndodh diçka e tmerrshme. Sa here qe pi ndonjë gote, dua te bëj dashuri menjehere.
-Ju lutem…qetesohuni zonjë mos bëni kështu. Duhet te relaksoheni, po shkoj t’ju sjell një gote, i thotë doktori.

Të ngjashme

Ska komente

Komento