Një karrige për gruan

Kthehet gruaja në shtëpi dhe e gjen burrin duke punuar diçka.
-Çfarë je duke bërë?
-A nuk e sheh, jam duke e bërë një karrige për ty!
-Po a, shumë mirë. Mezi pres të ulem në të. E kur është gati?
-Ja, ja, gati, vetëm ta kyç në rrymë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento