Nje i krishter i mire

Nje prift duke vrapuar ne savane, i ndjekur nga nje luan i uritur.

Duke pare qe fuqite po e linin dhe luani ishte gjithnje dhe me prane, ndaloi u ul ne gjunje dhe ju lut Zotit;

– Zot, beje kete luan qe po me ndjek nje te krishter te mire!
Menjehere luani ndalon, dhe i ulur ne gjunje, duke bere kryqin:
– Faleminderit o Zot per ushqimin qe me fale.

Të ngjashme

Ska komente

Komento