Nje dhender i kujdesshem

Nate, ftohte, shi me gjyma. Bie zilja, dikush eshte tek dera.

Del Artani dhe shikon vjehrren te lagur qe qendronte tek pragu i deres.

– Po pse vjeherr e dashur qendron ne shi, mos do te ftohesh? Shko shpejt ne shtepi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento