Një çift në parajsë…

Pas pak kohesh vdes edhe bashkëshortja dhe shkon edhe ajo ne parajse. Bashkëshortja, sapo e sheh i hidhet ne qafe duke i thënë, “përsëri bashke i dashur”!
“Eh, jo i thotë burri, edhe ne kishe prifti na tha: Derisa vdekja t’ju ndajë…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento