Një çift, bisedë në banjën e hotelit…

Pasi arritën ne shtetin për ku ishin nisur, ata u sistemuan ne hotel, dhe gjeja e pare qe ju beri përshtypje  ishte banja.
Me WC “allafrënga”, vaske dushi, ujë te ngrohte dhe te ftohte, disa set-e peshqirësh, te gjitha këto ishin një thirrje tepër joshëse  për dy fakirët për tu lare, pra për një dush. E ndërsa po kundronin banjën e papare me pare, burri pyet mendueshëm gruan:
–    Çfarë dite është sot?
–    E mërkurë i përgjigjet gruaja
–    Ah sikur te ishte e shtunë…përfundon fantazinë e tij bashkëshorti, qe nuk e konceptonte dot ende, se mund te lahej edhe për dite mërkure…

Të ngjashme

Ska komente

Komento