Nje burre poterrexhi i bertet grues

– Si ma plase shpirtin, moj grue! Ti po me shtjen ne dhe per se gjallit!
– Deksh e mos u njallsh!
– Ti njate don, se merr burrin tjeter.
– S’di kur po vjen ajo dite! Do ta ve mire gishtin ne temth se ke me marre.
– Merr edhe dreqin, ne dac!
– Jo, s’ban, se kam pase te birin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento