Një bisedë serioze midis djalit dhe babait

Djali: “Babi, pse ata bëjnë paketime me tre kondom brenda? ”

Babi: “Për djemtë ne universitet, për te premten, te shtunën dhe te dielën ne darke”

Djali: “Po ato paketimet me 12 cope brenda, për çfarë janë atëherë? ”

Babi: “Ato janë për çiftet e martuara, e ke parasysh.. – janar, shkurt, mars. “

Të ngjashme

Ska komente

Komento