Nje bashkeshorte e dashur…

Nje mbasdite e zakonshme ne shtepine e ciftit….
Burri, i kuq dhe i djersitur nga koka tek kembet, duke hekurosur, pyet te shoqen:
– E dashur, je e sigurte se kjo eshte kura me hekur qe me dha doktori?

Të ngjashme

Ska komente

Komento