Nipi i nastradinit

Nipcja i nastradinit ishte semure dhe kishte humbur pjesen e provimeve ne shkolle. Mesuesja dhe drejtori per ti dhene nje mundesi e marrin dhe e pyesin vetem ate.

Fillon mesuesja.

Cfare ka lopa 4 kurse une kam vetem 2?

Kembet zonja mesuese

Cfare kam une ne pantallona qe ti nuk ke?

Xhepat zonja mesuese

Cili eshte kryqyteti Frances

Parisi zonja mesuese.

Pasi mbaron mesuesja kthehet nga drejtori… i thote drejtori…Ah te lutem mos me shiko mua se une dy pyetjet e para i gabova

Të ngjashme

Ska komente

Komento