Ngushëllimi për shoqen e pa martuar…

I ankohet shoqja-shoqes se akoma nuk ka të dashur. Ndërsa shoqja e ngushëllon.
– Sharon Stone është 55 vjeç, ndërsa i dashuri i saj 25, Jennifer Lopez është 44 vjeç, kurse i dashuri i saj 26; Madonna është 55 vjeç, kurse i dashuri i saj 26; dhe ti ankohesh se nuk ke të dashur… Prit, i yti akoma nuk ka lindur!

Të ngjashme

Ska komente

Komento