Ngjyra e veçantë

Njëri kishte shkuar jashtë dhe i kishte sjellë një këmishë.
Ky ju mburr kolektivit, shumica e tyre gra, të cilat interesohen për ngjyrën.
Ai thotë se ishte ngjyrë trëndafili dhe se do të vishte në mbrëmje.
– Sa mirë po të rrika, e gëzofsh! Po ti na ke thanë se ishte ngjyrë trëndafili, kurse kjo qenka e bardhë.
– Pse, a nuk keni pa trëndafil të bardhë, – ia kthen ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento