Ngatërresa

Në koridorin e gjykatës, njëri i drejtohet gjykatësit:
– Ju ka rënë kazma në tokë!
Gjykatësi përkulet, merr stilolapsin dhe i thotë tjetrit:
– Kësaj i thonë stilolaps.
– Mua më ngjan si kazëm, sepse me të ju më shkatërruat shtëpinë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento