Nexhoja në fabrikë të cigareve

Kishte ardhë Nexhoja ne fabrikë të cigareve me taku nji shok të vetin, mirëpo roja nuk po e lente me hi brenda. Shoku i tij nuk po dilte me e taku kështu që nexhoja don me hi me forcë. Roja e kap për këmishe, dhe i mbet nji copë e këmishës në dorë. Roja e shef Nexhon të nevrikosun dhe të heshtun. Pas pak, roja i thotë Nexhos:
– Po më vjen keq për këmishën, ishte e bukur!…
Nexhoja: – Eeeeeeeedhe coooooopë e fortë… E ar a ban me kalu tesh?…

Të ngjashme

Ska komente

Komento