Nënë tiranase

-Një nënë tiranase pyet një djalë të ri ne autobuz:
– Si t’qujn o bir?
– A u a? – pergjigjet djali i zënë pak në befasi.
– Ta gzosh o bir – i thotë plaka dhe me vete thotë – lloj lloj emrash po nigjojm.

Të ngjashme

Ska komente

Komento