Ne supermarket

Nje grua, pasi kishte blere nje qumesht me 2% yndyre, nje pako me veze, nje leng portokalli, nje kuti kafe, po kryente pagesen ne kase. Nderkohe, nje tip i pire pas saj, duke pare me vemendje produktet i thote:

– Jam mese i bindur qe ti jeton vete!
Gruaja shikon edhe njehere produktet dhe nuk arrin ta kuptoje se si ky pijanec e kuptoi qe ajo ishte beqare dhe jetonte vete.
– Keni plotesisht te drejte, jam beqare dhe jetoj vete, por ti si e kuptove.
– Pasi, jeni e shemtuar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento