Në spitalin e budallenjve

Në spitalin e budallenjve ju vunë te hanin ne pjata bosh për të provuar nqs ndonjëri ishte shëruar.
Te gjithë filluan te hanin , vetëm njeri nuk po hante.
Kujdestari mendoi se ai ishte shëruar dhe e pyeti pse nuk po hante.
-Po pres të ftohet, u përgjigjë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento