Në shtëpi?!

Duke ecur rrugës takon shokun e vet, plot gërvishtje dhe mavijosje në fytyrë.
– Eee, miku, ç’të ka gjetur kështu? Eja të të çoj në shtëpi!
– Çfarë shtëpie! Po unë mezi ika nga shtëpia…

Të ngjashme

Ska komente

Komento