Në shkretëtirë

Duke ecur të etur në shkretëtirë, gjermani, shqiptari dhe italiani, shohin një liqe dhe shqiptari dhe italiani e fusin kokën e ujë. Kur i sheh gjermani thotë me vete: O my got!, Shqiptari ia kthen: Fute kokën në ujë se s’ka gotë këtu.

Të ngjashme

Ska komente

Komento