Në Rusi

Janë tre vetë që pasi kanë bërë burg për një kohë të gjatë janë internuar në një fshat të thellë dhe të humbur. Pas disa kohësh fillojnë të bisedojnë:

– Çfarë ke bërë që të kanë sjell këtu?

– Më kanë sjellë këtu sepse, në 1955, isha kundër Andrei Soukharinov. Po ti?

– Unë… në 1975, përkraha mendimet e Andrei Soukharinov. Kthehen nga i treti dhe e pyesin:

– Po ti?

– Unë… jam këtu sepse jam Andrei Soukharinov…

Të ngjashme

Ska komente

Komento