Në restorant

– Kanë qenë një që nuk dëgjon mirë dhe një që dëgjon në restorant. I afrohet kamerieri atij që dëgjon: Çka dëshironi të hani?, ky ia kthen: -Asgjë s’më hahet. Kamerieri i drejtohet tjetrit: E ju zotëri?. Ai i përgjigjet: Edhe mua njësoj, vetëm i hedh krip më pak!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento