Ne qeli

-Një i burgosur hyn në qeli dhe takohet me një të bugosur tjetër.
-Mirëseerdhe në qelinë time, përse të kanë dënuar -thotë i burgosuri i vjeter
-Eh, përlava një gjerdan me diamante, pasi theva vetrinën e nje dyqani xhevahiresh me nje tulle!
– Ah Domethënë të paskan kapur në flagrancë?
– Jo, më kapën më vonë kur u ktheva për të marrë tullën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento