Ne plazh

Njeri ishte ne plazh dhe ishte mbuluar i teri me rere,veq “mikut”,qe e kishte lene te valevitej ne ere.Pikerisht ne ato momente,kalon andej nje plak,e cila ne ate moment spektakli thot:
“Nuk ka drejtesi ne kete bote.
Kur isha 10 vjeqe e kisha frik.
Kur isha 20 vjeqe me bente kurjoze.
Kur isha 30 vjeqe e shijoja tamam.
Kur isha 40 vjeqe filloje te me mungoje.
Kur isha 50 vjeqe paguaja per ta patur.
Kur isha 60 vjeqe jam lutur per ta patur.
Kur isha 70 vjeqe gati e harrova fare.
Dhe tani qe jam 80vjeqe keta te mallkuar kane filluar te mbijne ne toke”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento