Në palestër

Shkon një i ri në palestër dhe i thotë instruktorit:
– Dua të bëhem joshës për femrat. Ku të filloj?
– Ja e ke aty jashtë, te bankomati…

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply Endrit 22/11/2013 at 1:25 pm

    Asllani dhe Shabani: o Asllan tu ka qky uspuhi ,o Asllan tu ka qky uspuhi,o Asllan tu ka qky uspuhi OOO spot nij se mu ka qky uspuhi

  • Reply Endrit 22/11/2013 at 1:26 pm

    Asllani dhe Shabani: o Asllan tu ka qky uspuhi ,o Asllan tu ka qky uspuhi,o Asllan tu ka qky uspuhi OOO spot nij se mu ka qky uspuhi

  • Komento