Ne oren e matematikes

Mesuesi e pyeti Benin sa bejne 5+5,
beni i numerovi gishtat dhe tha 10.
Mesuesi i tha Benit futi duart ne xhep,
po tani sa bejne 5+5, Beni uli koken edhe dha tani me dalin 11.

Të ngjashme

Ska komente

Komento