Në opera

Një çift burrë dhe grua shkojnë në opera. Pas nja gjysëm ore që kishte filluar shfaqja, gruaja i thotë burrit:
– Shiko, atë burrin në krahun tënd e paska zënë gjumi..
– O debile!!!, – për të më treguar budallallëqe më zgjon nga gjumi ti mua?

Të ngjashme

Ska komente

Komento