Në një ishull

Kanë mbetur në një ishull tri femra, një zeshkane, një brune dhe një bionde. Ato duhet të notojnë 10 kilometra për të gjetur shpëtimin.
Niset zeshkania e para, noton 3 kilometra, nuk mundet më dhe fundoset.
Pas saj niset brunja, kalon 5 kilometra dhe fundoset.
E fundit niset biondja, kalon 9 kilometra dhe thotë:
– Nuk mundem më! Dhe kthehet në ishull.

Të ngjashme

Ska komente

Komento