Ne maje te catise

-Ishte nje here nje burre qe kishte mbetur maje catise. Shkuan atje burra te fshatit me shkalle por burri nuk zbriste dot.
-Shkoi aty nje budalla i hodhi nje litar iu tha ti atje lart kape litarin e mbaje fort kurse ju te tjeret terhiqeni.burrat e degjuan budallain e e terhoqen. burri qe -Ishte ne cati ra poshte dhe i’u thyen te gjitha kockat.burrat e nxehur i’u kthyen budallait dhe i thane :cfare bere more ?
-Po une keshtu nxorra njerin nga gremina u pergjigj budallai

Të ngjashme

Ska komente

Komento