Ne Kinema

-Njeri shkon ne kinema bashke me gruan dhe i thote biletaristes”dy bileta”
– Pas dy minutash shkon persereri te biletaristja dhe i thote ”dy bileta”dhe keshtu vazhdon disa here me rradhe derisa biletaristja e cuditur e pyet:
-Me fal po cte duhen gjithe keto bileta zoteri?
-Mos me pyet mua;-thote ky,por pyet ate idioten qe rri atje te hyrja ku sa t’i afrohesh t’i merr e t’i gris

Të ngjashme

Ska komente

Komento