Ne këtë mes, pinguinët dalin të fituar…

Kamioni kishte 10 pinguinë brenda. Burri pyeti shoferin e kamionit nëse kishte nevojë për ndonjë ndihmë. Shoferi i kamionit u përgjigj, “Nëse ju mund t’i merrni këto pinguinë dhe t’i çoni në kopshtin zoologjik ndërkohë qe unë mundohem te rregulloj kamionin do me beje nder te madh! ”

Burri ra dakord dhe i futi pinguinët në pjesën e pasme të makinës së tij.

Dy orë më vonë, shoferi i kamionit ishte kthyer në rrugë përsëri dhe vendosi të kontrollonte për pinguinët ne kopshtin zoologjik. Kur ai arriti atje ana nuk ishin, menjëherë kthehet ne kamion dhe kontrollon rreth e përqark qytetit për te gjetur burrin me pinguinët.

Ndërsa endej për ore te tera neper rruge ai shikon burrin me pinguinët qe dalin nga teatri. Shoferi i kamionit bërtet, “Çfarë po bën??!! Duhej ti kishe çuar pinguinët ne kopshtin zoologjik ore me pare! “

Burri u përgjigj: “E bëra dhe pastaj pashe qe kisha dhe ca lekë te tjera dhe thash t’i çoja dhe ne teatër“.

Të ngjashme

Ska komente

Komento