Ne gjendjen civile

-Nje çift paraqitet ne gjendjen civile. Nepunesi e ve re qe djali ishte i dehur dhe i afrohet vajzes dhe i thote :
-Ketu ne zyre te vish kur i fejuari yt eshte esell.
-Dhe ti mendon se ai do te pranoje te martohet e mua kur eshte esell ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento