Ne Fast Food

Isha me dy shokë ne Fast Food. Porositem 2 hamburger dhe një Sufllaqe.
Pas 2 minutash i bie telefoni i shokut tim.
Shoku:He mo Mret!
Përsoni që po fliste:Ku je re?
Shoku:Po ha Sufllaqe!?Hamburger se Sufllaqe po ha i shoku im…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Elton 25/01/2019 at 4:10 pm

    Jan kan dy akullore rruges tu hec e vjen ni kerr e shkel njanen e kjo tjetra shkrihet tu kesh

  • Komento