Në dyqanin e mishit

Njëri u fut në dyqnin e mishit dhe pyeti shitësin:
– Çfarë mishi keni?
– Vetëm mish viçi të freskët! Tjetri i kishte ngulur sytë një kofshe të madhe me dhjam të verdhë.
– Ka ndonjë gjë që nuk shkon? — e ndërpreu shitësi.
– Po imagjinoj, sa duhet të jetë demi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento