Në darkë te prindërit e gruas

Shkon dhëndri për herë të parë në darkë te prindërit e gruas, ndërsa gjatë gjithë kohës duke ngrënë, qeni e shikonte me urrejtje.
Në një moment ai fillon të shqetësohet dhe pyet vjehrrën:
– Pse më shikon qeni ashtu, mos dëshiron të më sulmojë?
– Jo, jo, mos u brengos. Ai vetëm shikon ashtu kur dikush ha nga pjata e tij.

Të ngjashme

Ska komente

Komento