Në çmendinë

Mjekët dëshirojnë t’i testojnë pacientët se a janë shëndosh apo të çmendur. I dërgojnë në një pishinë pa ujë. Të gjithë kërcejnë të lahen, vetëm njëri nuk kërcen. Mjekët po thonë se ky qenka shëndosh dhe e pyesin: përse nuk kërceve. Nuk di të notoj, përgjigjet ky.

Të ngjashme

Ska komente

Komento