Në çastin e vdekjes

Burri është shtrirë, i sëmurë, në pritje të vdekjes. Gruaja e mban për dore. Ai e shikon në sy dhe me zë të dobët i thotë:
– Duhet të të rrëfej diçka, para se të vdes…
– Të lutem, mos u lodh duke folur – ia kthen gruaja.
– Dua të vdes me shpirt të qetë… Kam fjetur me motrën tënde, shoqen tënde më të mirë dhe shoqen e saj…
– E di, e di… Qetësohu tash, lëre helmin të veprojë si duhet…

Të ngjashme

Ska komente

Komento