Në bibliotekë

Shkon njëri në bibliotekë dhe kërkon libër pa gangsterë dhe pa skena të pista. Bibliotekisti i thotë: Ashtu si po kërkoni ju, kemi vetëm një , ai është libri i numrave të telefonave!

Të ngjashme

Ska komente

Komento