Në bar-kafe

– Njëherë një fshatar shkon në qytet me kalë, duke kalëruar e sheh një bar-kafe, ndalet, hyn brenda dhe i thotë kamerierit: Më jep një kafe për vete dhe pak bar për kalin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento