Ne bankomat

Meshkujt:
1-Afrohesh me makine prane bankomatit.
2-Ul xhamin e makines.
3-Fut karten dhe shkruan Pin-in.
4-Shkruan shumen e deshiruar per te terhequr.
5-Terheq karten, leket dhe faturen.
6-Mbyll xhamin.
7-Nisesh.

Femrat:
1-Afrohesh me makine prane bankomatit.
2-Leviz para-mbrapa derisa xhami makines te jete paralel me bankomatin.
3-Ri-ndez makinen qe nderkohe eshte fikur.
4-Ul xhamin e makines.
5-Merr canten dhe zbraz gjithe c’ka brenda ne sediljen e pasagjerit per te gjetur karten.
6-Sheh kutine e tualetit dhe rregullon makeup-in duke u pare ne pasqyren e makines.
7-Tenton te futesh karten ne bankomat.
8-Hap deren e makines per te lehtesuar futjen e kartes duke qene se ke parkuar larg bankomatit.
9-Fut karten.
10-Rifut karten ,kete here ne sensin e duhur.
11-Boshatis serish canten per te gjetur letren ku ke shenuar kodin Pin.
12-Fut Pin-in.
13-Shtyp Cancel dhe rifut Pin-in e duhur.
14-Shkruan sasine e parave te deshiruara per te terhequr.
15-Terhiq leket dhe faturen.
16-Riboshatis canten per te gjetur kuleten te futesh leket.
17-Kontrollo serish makeup-in.
18-Nisesh dhe ecen per 2 metra.
19-Kthehu indietro deri te bankomati.
20-Terhiq karten.
21-Riboshatis serish canten per te gjetur portofolin dhe fut karten ne vendin e duhur.
22-Rikontrollo makeup-in.
23-Rindiz makinen qe nderkohe eshte fikur.
24-Ec per 5-6 metra.
25-Hiq frenat e dores.

Të ngjashme

Ska komente

Komento